www.kitchenlink.com
De amazon onder de kooksites. Met een index voor meer dan 10.000 Food- en Cooking links. Met onder meer Cookbook Heaven. Een grote site die veel lof ontving van net recensenten en kookbladen.

www.receptenweb.nl
Eerst als gebruiker aanmelden voordat je overal bij kunt. Er kan gezocht worden op zowel ingrediŽnt als gerechtnaam. Elke dag een dagmenu. De recepten zijn duidelijk voorzien van een foto en van commentaar van eerder bezoekers die het gerecht gemaakt hebben.

www.smulweb.nl
Aanmelding als gebruiker is verplicht. Daarbij krijgt u een eigen pagina waar u eigen recepcten op kunt zetten. Elke ochtend om 11:00 uur is er koffiechat waarbij eigen recepten kunnen worden uitgewisseld.

www.dinnersite.nl
Een handige online restaurantgids waarbij restaurants in de buurt snel op te zoeken zijn. U kunt selecteren op plaats, provincie, soort keuken, rolstoel- of kind vriendelijkheid.

www.wieismijnslager.nl


www.bedrijfsfeest.nl

www.buds.nl  Een lekker en toch goedkoop, Hollands Restaurant met vele kipspecialiteiten.

www.mennorode.nl  Een heerlijk rustig vakantie en conferentieoord, midden in de bossen bij Elspeet.

www.tenthuren.eu  Het beste bedrijf in de omtrek voor het verhuur van uw party benodigdheden. Tevens kunt u via deze relatie produkten van Slagerij van Rhee bestellen.

www.t-hoge.nl  De gezelligste partyboerderij van Nunspeet en omstreken. Perfect om uw familiefeest of bedrijfsuitje te houden.

 

Onze relaties in de vleeswarengroothandel die produkten van Van Rhee Vleeswaren verkopen zijn:

www.verscentrumede.nl in Ede

www.deroller.nl in Barneveld

www.haarsma.nl in Heereveen

www.volfood.nl  uit Barneveld

www.kraakvers.nl uit Aalsmeer

www.vinkvleeswaren.nl uit IJsselsteijn