Of het nu over over heerlijk rund of varkensvlees, worst, soep, barbeque, buffetten, gourmet, of catering gaat, al sinds 1937 is Slagerij van Rhee het begrip, midden op de Veluwe. De derde generatie staat nu aan het roer, een echt familiebedrijf! 

Op deze site vind u allerhande informatie over de geschiedenis, informatie over de slagerij en worstmakerij, ons assortiment, tips en trucs en de producten en diensten die door slagerij van Rhee, aan u geleverd kunnen worden.
Slagerij van Rhee bied u een uitgebreid assortiment vlees, vleeswaren, maaltijden, barbecue artikelen en heeft zelfs een partyservice waar we u van A tot Z begeleiden om uw partijen, borrels, openingen en buffetten tot een succes te maken.
Wij willen u graag als gast ontvangen in onze slagerij, zodat wij kunnen zorgen dat er bij u een hoogwaardig stukje vlees, worst of een heerlijke maaltijd op tafel komt te staan.

 

Al onze vleeswaren, soepen en worstsoorten zijn voorzien van de ingrediŽnten declaratie en allergenen informatie. 

 

Van Rhee Vleeswaren is in september 2009 HACCP gecertificeerd, in 2013 her gecertificeerd voor ISO 22000, dus klaar voor de toekomst om u de juiste kwaliteit en kwantiteit te leveren!

Al onze productspecificaties staan op: PS in foodservice: Van Rhee Vleeswaren.

Klik hier om de bedrijfsfilm te bekijken

 

Slagerij van Rhee wenst u een prettig bezoek op onze site.

 

 

NIEUW!! U KUNT NU UW VLEES EN HEERLIJKE AMBACHTELIJKE PRODUCTEN VAN ONS ONLINE BESTELLEN!! WWW.VERSBESTELD.NL