Barbeque

Natuurlijk kan de zomer niet voorbij gaan zonder een paar keer de Barbecue aangestoken te hebben. Hiervoor hebben wij de juiste producten. Van lekkere malse biefstukjes en speklapjes tot en met stokbrood met kruidenboter of krielaardappeltjes. Daarnaast verhuren wij ook barbeque’s en toebehoren. We kunnen zelfs deskundig personeel, in de vorm van een kok of bediening, voor u regelen. Hierdoor word uw party een echt feest waar de mensen met verlangen aan terug denken. 
Klik naar onze Barbecue assortimentslijst en maak uw keuze. Wij maken graag, geheel vrijblijvend een offerte voor u. Mochten er nog vragen of bijzonderheden zijn neem even contact op en wij helpen u graag.
Doordat wij geen onbeperkt aantal barbecue’s hebben raden wij u aan om vroegtijdig te reserveren, om teleurstellingen te voorkomen.


Hapje en een drankje

Aangezien er een toenemende vraag naar een hapjes is gekomen hebben wij ons in de eenvoudige en luxe hapjes gespecialiseerd. Wilt u gewoon een plakje worst en een stukje kaas of valt uw keuze op een zalm canapé en haring met roggebrood. Het is allemaal mogelijk. Ook kunt u bij ons terecht voor bladerdeeghapjes, eventueel warm geserveerd. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor het glaasje wijn of jus d’orange dat er bij hoort. 
Klik naar ons assortimentslijst van bittergarnituren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook leveren wij verse belegde broodjes!!

Diverse soorten broodjes, met verschillende soorten beleg,  eventueel met een heerlijke eigengemaakte soep erbij, warm bij u bezorgd.

We hebben keuze uit: groentesoep, tomatensoep, champignonnesoep, bospaddestoelensoep,aspergesoep, rundvleessoep, erwtensoep, bruine bonensoep (seizoensgebonden soepen zijn niet altijd in ons assortiment)

 Koud en warm buffet

Buffet ???. Ga dan naar Slagerij van Rhee. Wij hebben ons gespecialiseerd in de koude en warme buffetten. U kiest en wij verzorgen, samen met van Lagen verhuur, de gehele aankleding met tenten, stoelen en tafels, drank. Kortom van het begin tot aan het eind.
Of het nu een eenvoudig, luxe, oosters, italiaans, chinees of stampottenbuffet is, wij verzorgen het allemaal.
En dan hebben we nog niet gehad over het luxe ijsbuffet. Heerlijk ijs in diverse smaken en rijk gegarneerd met slagroom en verse vruchten, om van te watertanden.
Wij verzorgen elk buffet (vanaf 20 personen) op elk gewenst tijdstip op elke plaats. (Zondags geen levering) 
Klik naar de bestellijst van ons koud en warm buffet assortiment .Cadeau’s en geschenken

Heeft u een feestje of een verjaardag: Wij hebben naast verschillende soorten vleesschotels of rollades, leuke presentjes (ook voor de man) voor u in huis.
Het assortiment bestaat uit o.a.: Verschillende rollades, vleesschalen, worstplankjes, lekkere wijnen gecombineerd met worst en mes en natuurlijk hebben wij ook een waardecheque waar u iedereen mee kunt verrassen .
Ook met de feestdagen bent u voor een geschenk bij ons aan het goede adres. Zo maken wij voor verschillende bedrijven kerstpakketten of vleesschotels. Vraag eventueel in de winkel voor verdere informatie.


Gourmet en Fondueschotels

U vindt bij ons een groot assortiment aan gourmet en fondueschotels met verschillende variatie's op het gebied van vlees, zoals een eenvoudig assortiment, uitgebreid assortiment en ook met wild en gevogelte assortiment kunt u bij ons terecht.
Om het zo compleet mogelijk te maken hebben wij hierbij ook diverse salades met verschillende soorten sauzen, stokbrood, broodjes, zo hoeft u nergens meer voor te zorgen, wij maken er een compleet menu van.
U kunt natuurlijk ook zelf met een leuk idee komen en wij maken het voor u klaar!
Klikt u hier voor meer informatie op onze gourmet en fondueschotels.