Slagerij van Rhee is in 1937 opgestart door Jan en Hannesje van Rhee. Zij hebben met veel zwoegen en zweten het bedrijf voor, tijdens en na de oorlog weten op te bouwen. Alles werd nog met de hand geproduceerd. IJs dragen voor de koelkasten en met de transportfiets vlees halen in Apeldoorn en bezorgen in Hoog Soeren was één van de dingen die toen heel normaal waren.

Ook werd er nog zelf geslacht. In de jaren ’70 – ‘75 is het bedrijf overgegaan in handen van twee zoons, Kees en Aart. Zij hebben het bedrijf verder uitgebouwd tot een slagerij en een worstmakerij. Met Aart in de winkel en Kees in de Worstmakerij. Door de jaren heen is het bedrijf steeds verder gegroeid en met zijn tijd meegegaan. Zo zijn er door de jaren heen tal van verbouwingen geweest. In 1970 is er een nieuwe worstmakerij, losstaand van de slagerij, opgericht. Waarna in 1988 de slagerij zelf helemaal van de grond af aan vernieuwd is en vergroot, zodat het weer een geheel met de worstmakerij vormde.Het slachten hebben we helaas moeten uitbesteden aan een gespecialiseerde collega, omdat de kosten te hoog werden en de worstmakerij zich uitbreidde en meer ruimte nodig had . In 2000 is André, de zoon van Kees, in het bedrijf gekomen als worstmaker. Hij heeft samen met Els, zijn vrouw, in 2002 de winkel van zijn oom Aart overgenomen, waarna in oktober 2003 de winkel geheel grondig verbouwd is. Hierdoor is Slagerij van Rhee voor de toekomst geheel voorbereid en kunnen we u van alle soorten vlees producten en diensten voorzien. In januari 2005 heeft Kees afscheid genomen als eigenaar van het bedrijf, maar blijft net zoals Aart af en toe graag nog even meewerken. Dus nu staat de derde generatie slagers aan roer. Door de sterk toegenomen aktiviteiten heeft er in 2008-2009 wederom een grote verbouwing plaats gehad. Deze verbouwing betreft de worstmakerij. Deze heeft een capaciteit die drie keer zo groot is als de oude worstmakerij. Dit hebben we gerealiseerd om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. In 2009 zijn wij als bedrijf HACCP gecertificeerd en inmiddels ISO 22000 weten te behalen met onze top producten Dit biedt toekomst mogelijkheden voor ons, en voor u zijn wij een ambachtelijk slagersbedrijf die aan de huidige hygiene eisen voldoet.